Fotomøte 01 Juli 2015

Heisan alle sammen. 

Nå skal vi igang med en aldri så liten omstrukturering av klubbmøtene. Vi har over en lengre tid sett at oppmøtet på klubbmøtene har gått nedover. Dette har vi tenkt litt på og nå sett på noen endringer som kanskje kan være med på å skape nytt engasjement hos oss alle. 

Først og fremst har vi vedtatt å flytte klubbmøtene. 
Nå er møtene første Onsdag i hver måned og møtet starter kl. 18:00. 

Tidligere har vi snakket litt løst og fast rundt foto og hatt månedens bilde kåring og fra tid til annen har vi hatt noen små interne foredrag. 

Nå skal vi legge opp noen flere faste aktiviteter som er både lærerike og interessante. 
Møtene vil ha en fast agenda, som vi følger og henter oss inn på hvis vi blir for ivrige :)

Her kommer en kjapp oversikt over aktivitetene på møtet. 

  • Alle redigerer ett eget bilde (gjerne før møtet), og gir en uredigert versjon av dette til en av de andre deltagerne som skal redigere dette etter beste evne. Alle bildene sammenlignes etter ferdig redigering og vi snakker litt rundt de teknikker og løsninger som er brukt på bildene. Vi har tanker om at dette publiseres etter hvert møte.  
    Alle tar med egen pc/mac for redigering av bilder.

  • Tutorial fremvisning "Video tutorial - The Lightroom catalog"
    Et av medlemmene finner frem og viser en relevant tutorial eller har en egen seanse hvor man viser frem funksjonalitet eller tips & triks i Photoshop eller Lightroom. Den som skal gjøre dette på neste møte blir valgt eller melder seg møtet før. Førstkommende møte skal Ole Johan til pers :)

  • Vi viser frem bilder eller prosjekter vi har jobbet med i løpet av siste måned. Dette kan være alt fra jobb man har gjort, egne prosjekter, eller rett og slett bilder man har jobbet med i Lightroom eller Photoshop. 

  • Forslag til nye aktiviteter, felles aktiviteter o.l. for måneden som kommer. 

  • Vi går igjennom e-poster og annen post som er kommet til klubben. Invitasjoner, kåringer osv. 

 

Vi håper at dette skal være med på å gi klubben en ny gnist, og at vi kanskje til og med kan få noen nye og gamle medlemmer inn i klubben igjen. 

 

Velkommen til Klubbmøte i Vågan Fotoklubb 

Møtested:  Knut Rane Lysvold

Onsdag 1.juli. kl. 18:00 i Nybyveien 24, Svolvær.

 

  • Hits: 22640